BLIV MEDLEM

BRUG KONTAKT FORMULAREN NEDERST PÅ SIDEN, FOR MEDLEMSSKAB

STIFTET I 2017

Rødovre Star Club er en ung forening med tråde tilbage til den originale pigtrådsmusik, som vi bedst kender den fra 1960'erne. Musikken, fællesskabet og stemningen er et samlingspunkt for foreningens medlemmer og øvrige interesserede.   


Bestyrelsen består af: Pelle Kelm (Formand), Kjeld Jørgensen, Jette Munkø ,  Laila Heideman , Steen Jensen (kasserer) Søren Dyhr og Annemette Kelm (Revisor).MEDLEM

150

KR/ÅRFORDELE:


ARRANGEMENTSRABAT


FORTRINSRET TIL DELTAGELSE


STEMMERET PÅ GENERALFORSAMLING

VEDTÆGTER

Rødovregård

Foreningen har til huse på Rødovregård, hvor flere af musikarrangementerne finder sted.  I dag bliver Rødovregård benyttet som et multifunktionelt hus af flere forskellige foreninger m.v.. Stedet egner sig godt til sceneoptrædender og med plads til flere gæster. Huset huser bl.a. også Heerup-museet, som er et mere skulpturelt og malerisk indslag.


Medlemskab - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du skal bruge kontaktformularen til højre. Husk i beskedfeltet at tilføje dit telefonnummer og  adresse. Du skal også  indbetale et års kontigent på kr. 150,-  som du kan vælge at indbetale ,- enten til vores konto i Arbejdernes Landsbank: Reg.Nr. 5329 Kontonr. 0243700 - eller via MobilePay til 23782 . Du vil modtage en velkomstmail, når vi ser din indbetaling på klubbens konto. Dit medlemskab træder i kraft fra den dato, hvor vi modtager din indbetaling, og løber et år fra denne dato.

Kan en husstand være medlem?

Hvis du bor i en husstand med flere personer,så¨vil du skulle betale for hvert enkelt husstandsmedlem for at kunne opnå medlemsfordele for alle. Det vil sig, at hver person betaler 150 kr/år for medlemskab i foreningen, som det ser ud nu.

Hvordan opkræves jeg som medlem

Vi benytter medlemmernes eMail til at kommunikere nyheder ud og det er også den vej du vil blive oplyst om, når det igen er tiden, hvor dit medlemskab skal fornys. Normalt sender vi ikke breve ud, men skulle du nu ikke være i besiddelse af en eMail (eller kan få lov at låne børn-, venners-, naboers) så kan vi i enkelte tilfælde vælge at gøre det alligevel-eller sende SMS, hvis vi har nummeret til din mobiltelefon

Hvordan kan jeg opsige mit medlemskab?

Du betaler for et år ad gangen. Du kan altid opsige dit medlemskab, hvis du måtte ønske dette.

Kontaktformular

 
 
 
 
 

Foreningens Vedtægter

Referat Generalforsamling

22. April 2022

Behandling af Persondata

GDPR